Something Rotten!

Den heltokiga Broadwaysuccén kommer till Karlstad

Häng med till London på 90-talet – 1590-talet! Som första teater i Europa ger Wermland Opera Something Rotten om Nick (Christer Nerfont) och Nigel (Tord Hansson) Bottom. Bröderna sliter för att slå sig fram som pjäsförfattare medan den snygge, oerhört populäre ”rockstjärnan” William Shakespeare (Patrik Martinsson) producerar hit efter hit. När det lokala oraklet förutspår att framtiden ligger i pjäser med både sång och dans ger bröderna sig i kast med att skriva världens första musikal för att bräcka Shakespeare.

https://www.wermlandopera.com/evenemang/something-rotten/

Something Rotten!

Hoppa till huvudinnehållet Evenemang Event Boka online Boka Search Meny Verksamhet Evenemang Bokning Om oss Om Wermland Opera Personal Nyheter Press Paket Teaterpaket Om Cookies 8 nov 2018 – 31 dec 2018 Something Rotten! Best Musical /  Medverkande /  Fakta /  Hotell /  Servering /  Meny / …

Läs mer om saken här