Dreamteam Bosön presenterar: Splitvision!

En nyskriven musikal utav Marie Hammar.
Text och musik: Therese Persdotter
Koreografi: Elvira Hammar

Välkomna på föreställningar:
Fredag 29 mars kl. 12.00 (Genrep, endast skolor)
Lördag 30 mars kl. 19.00 (För allmänheten)

Boka din biljett nu på dreamteamboson@outlook.com eller på telefon 072- 201 64 68. Betalning sker via swish (ange antal biljetter vuxna/studerande i meddelanderutan) Pris: 190 kr (120 kr för barn, studerande och pensionärer)

https://www.facebook.com/events/582945985500652/

Musikalen ”Splitvision” är inspirerad av riktiga livsöden (elever på Bosöns Idrottsfolkhögskola) som vittnat om sina resor som ensamkommande flykting från olikaländer med krig, korruption och fattigdom, hur någon hamnat i fel sällskap med stölder och misshandel som följd, men även om ensamhet på flyktingförläggning eller i skolan i nya landet Sverige.

Trots innehållet med tunga livsöden och händelser är musikalen skriven med värme och humor. Idrott är en grundstomme i föreställningen och det som är tryggheten i huvudpersonens liv. Medverkande är 25 barn och vuxna i åldern 10 till 40 år. Föreställningen är två timmar inkl. paus, och vänder sig till hela familjen (rekommenderas från nio år och uppåt). Splitvision är skriven av Marie Hammar med musik delvis av Therese Persdotter och koreografi av Elvira Hammar.

Föreställningen handlar om José från Venezuela som familjen skickar till Sverige för att han ska få ett bättre liv. Kvar i hemlandet blir hans mor och far samt fyra systrar. José kommer till en svensk familj och börjar i åk 9. För att hjälpa sin familj i hemlandet tar han vissa ödesdigra beslut. Han hamnar i fel kretsar och i en härva av kriminalitet håller det på att gå riktigt illa. Tränarna på klubben där han idrottar ser dock en stor potential i José och undrar om han vill vara med och tävla för klubben. Under tävlingen upptäcker han dock något som han inte riktigt är beredd på….

Bilden kan innehålla: 3 personer, personer som ler, text