Caroline Johansson Kuhmunen

Caroline Johansson Kuhmunen

– Vad har du medverkat i tidigare?

Olika produktioner på scen och TV så som bland annat High School Musical, Jakten på Julia, Så mycket bättre, Sugar – I hetaste laget, Motown feat Afro-Dite, Pippi-teater i Pippihuset på Kneippbyn, spelat Anne Frank i ”Anne & Zef” och just nu syns jag i TV-serien Jägarna.

– Vad kan MusikalNets läsare sett och hört dig i tidigare?

I allt det som står ovan egentligen 🙂

– Din karriär började ju i High School Musical, hur är det att gå tillbaka som 30-årig mamma och spela i en ny High School musikal?

Ja precis, fyller år på fredag 🙂 Ja just det! Mindre häng i plugget, de äldre skådespelarna i filmen, bilarna och 50-talet lurar åtminstone mig att de känns lite äldre. Det är kul att gestalta olika roller och nu fick jag chansen att spela rätt unga, känslofulla och raka Sandy. Folk misstar sig ofta och tycker jag ser yngre ut och tror inte på mig då jag säger jag är trebarnsmamma så tänker jag borde komma undan med det haha. Jag har mer erfarenhet nu än då på alla plan som jag kan använda mig av och även skala bort. Olivia är en fin inspiration och hon var ju faktiskt var lika gammal som mig då hon spelade in filmen 🙂

– Vilken är den roligaste rollen eller roligaste föreställningen du medverkat i och varför?

Svår fråga. Ingen särskild. Alla har sin charm och gäng jag fått jobba med så alla jobb har betytt något för mig.

– Vad är roligast teater, film, tv-serier eller musikal och varför det?

Jag älskar skådespeleri. Det finns i alla dem. Även i sång och dans. Att få gå in i olika roller med olika kostymer och uttrycka sig till publik/tittare och spela med andra, det är bäst.

– Har du några andra projekt på gång? Vad händer innan och efter Grease i oktober?

Medverkar även i olika tv/filmproduktioner som spelas in under året. Vet inte vad som kommer efter Grease. Den här branschen är ju inte känd för sin bra framförhållning. Jag har ju även mammarollen 🙂

Showreel från ”Jägarna”:

Hon spelar krogägare i nya thrillerserien ”Jägarna”:

Fem klipp från ”Jakten på Julia”: