Lindy the Return of Little Light – K special Prisbelönt dokumentär om artisten och skådespelaren Lindy Larsson, som hade modet att stå upp för sig själv och vända skammen till stolthet.

Lindy the Return of Little Light – K special

Prisbelönt dokumentär om artisten och skådespelaren Lindy Larsson, som hade modet att stå upp för sig själv och vända skammen till stolthet. Som liten var Lindy retad, ensam och utanför. Han drömde om att bli någon annan och flydde in i fantasins värld som superhjälten Little Light. 30 år senare blir Lindy kontaktad av Maxim Gorki-teatern i Berlin och tvingas fatta ett avgörande beslut: Ska han fortsätta gömma sin sanna identitet eller ska han våga ställa sig på en scen och bara vara sig själv?

Link: https://www.svtplay.se/video/24060270/lindy-the-return-of-little-light