Att angöra en brygga blir teater på Djurgården sommaren 2020 ”Att angöra en brygga – En flytande teaterupplevelse” Folkets Scen Nöjesproduktion och regissör Ulf Pilov sätter upp Hasse och Tages klassiker på Djurgården 2020 med premiär den 18 juli.

Att angöra en brygga blir teater på Djurgården sommaren 2020

”Att angöra en brygga – En flytande teaterupplevelse”

Folkets Scen Nöjesproduktion och regissör Ulf Pilov sätter upp Hasse och Tages klassiker på Djurgården 2020 med premiär den 18 juli. Det är första gången som Hasse och Tages film Att angöra en brygga blir teater, manus Klas Abrahamsson.

I huvudrollerna ser vi bl.a. Sven Melander, Sonja Aldén och Lotta Ramel.

Utanför Junibacken på Djurgården kommer en läktare att byggas på vattnet och föreställningen framförs med Stockholms vatten och natursköna Djurgården som inramning. Restaurang Ulla Winbladh kommer att stå för servering.

Läs mer: http://www.xn--angraenbrygga-kmb.se/