Den klassiska musikalen Annie intar Intiman Nu kommer den klassiska musikalen Annie till Stockholm där den sätts upp på Intiman vid Odenplan.

Den klassiska musikalen Annie intar Intiman

Nu kommer den klassiska musikalen Annie till Stockholm där den sätts upp på Intiman vid Odenplan. Med bara två veckor till premiären den 15 februari är repetitionerna i full gång och den här eftermiddagen är det ett sångnummer som ska övas in med delar av ensemblen. Musikalen tar oss tillbaka till 30-talets Amerika där vi får möta det modiga barhemsbarnet Annie, den elaka och alkoholiserade föreståndarinnan Miss Hannigan, den stränga men godhjärtade miljonären Mr Warbucks och hans vänliga sekreterare Grace Farell.
Fortfarande är det många danssteg som ska sättas och repliker som klaffa men efter att Enytt har fått en smygkik råder det inga tvivel om att detta kan bli en succé!

Link: https://www.youtube.com/watch?v=WhMCvJ1ITFY&fbclid=IwAR0XLOMXMnmoSJ9zdViVotTXBsnkwctxaZVbYFVPvRaat50sqIO-eOYyttw