CROSSROADS – SYMPHONIC ROCK IN CONCERT ROCKLÅTAR ACKOMPANJERAT AV STOCKHOLM CONCERT ORCHESTRA Fyra av landets mest omtyckta musikalartister Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis ger i höst fyra konserter ihop i en unik föreställning.

CROSSROADS – SYMPHONIC ROCK IN CONCERT

ROCKLÅTAR ACKOMPANJERAT AV STOCKHOLM CONCERT ORCHESTRA

Fyra av landets mest omtyckta musikalartister Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis ger i höst fyra konserter ihop i en unik föreställning. CROSSROADS tar oss genom rockhistorien men får den ändå att låta som ny, upplev de mest älskade rocklåtarna i en helt ny kostym. På turnén framförs låtar av bland andra Metallica, Queen och The Rolling Stones med komp av Stockholm Concert Orchestra. Turnén når Linköping, Göteborg, Malmö och Stockholm.

Biljetterna släpps på fredag den 21 feb kl 10.00 via Livenation.se

Link: https://www.mynewsdesk.com/se/livenation/pressreleases/jessica-andersson-mariette-hansson-peter-johansson-och-bruno-mitsogiannis-aaker-paa-turnen-crossroads-2973923?utm_campaign=Alert