LIVE-STREAMAD SOMMARKONSERT IKVÄLL 8 JUNI KL 19.00 Det är dags för oss på Malmö Opera att avsluta säsongen 2019/20, en säsong som inte liknar någon annan. Och eftersom ni inte kan komma till oss, så kommer vi till er med en live-streamad sommarkonsert. Musikalartisterna Sara Lehmann och Oscar Pierrou Lindén med vänner bjuder på ett pärlband av älskade musikalhits. Du kan se konserten på Facebook, Twitch, Youtube eller på vår hemsida Medverkande sångare är Sara Lehmann, Oscar Pierrou Lindén, Emmie Asplund, Leila Jung, Paula Santa Eufemia, Erik Gullbransson och Daniel Eriksson. I bandet ser vi Johan Bergman (kapellmästare/piano), Magdalena Entell (bas), Thomas Blixt (slagverk). Välkommen! http://email.wordfly.com/view/?sid=MTQ4MF8yNjE5XzgwODE1XzcyODI&l=9e623a76-67a9-ea11-bd94-e61f134a8c87

LIVE-STREAMAD SOMMARKONSERT IKVÄLL 8 JUNI KL 19.00 Det är dags för oss på Malmö Opera att avsluta säsongen 2019/20, en säsong som inte liknar någon annan. Och eftersom ni inte kan komma till oss, så kommer vi till er med en live-streamad sommarkonsert. Musikalartisterna Sara Lehmann och Oscar Pierrou Lindén med vänner bjuder på ett pärlband av älskade musikalhits. Du kan se konserten på Facebook, Twitch, Youtube eller på vår hemsida Medverkande sångare är Sara Lehmann, Oscar Pierrou Lindén, Emmie Asplund, Leila Jung, Paula Santa Eufemia, Erik Gullbransson och Daniel Eriksson. I bandet ser vi Johan Bergman (kapellmästare/piano), Magdalena Entell (bas), Thomas Blixt (slagverk). Välkommen! http://email.wordfly.com/view/?sid=MTQ4MF8yNjE5XzgwODE1XzcyODI&l=9e623a76-67a9-ea11-bd94-e61f134a8c87
http://dlvr.it/RYCnBn