A Musical Night – 2020 En resa genom musikalernas fantastiska värld! Musikalartister från hela landet bjuder in till en webbsänd musikalkonsert från TeaterBorgens fantastiska utomhusscen. Som första produktion på 10 år återuppstår TeaterBorgen genom konserten A Musical Night. På scen ser vi många musikalartister från hela landet framföra låtar ur ett 10-tal musikaler som Ringaren från Notre Dame, Jesus Christ Superstar och Så som i Himmelen. De backas upp av en orkester av högsta klass som består av 7 musiker. Föreställningen sänds under fliken BorgenPLAY här på hemsidan. För prenumeranter på Smålandsposten kan konserten även ses på smp.se Info: A Musical Night – 2020 (Konsert): Datum och tid: 17/7-19:00 Pris: Gratis Plats: Online (BorgenPLAY) https://www.teaterborgen.se/f%C3%B6rest%C3%A4llningar?fbclid=IwAR0wbhq7OwyaaGz5B6o_auaMorPlY1N4N5BnrOhzp9vFWUbljPSINOAUhK8

A Musical Night – 2020 En resa genom musikalernas fantastiska värld! Musikalartister från hela landet bjuder in till en webbsänd musikalkonsert från TeaterBorgens fantastiska utomhusscen. Som första produktion på 10 år återuppstår TeaterBorgen genom konserten A Musical Night. På scen ser vi många musikalartister från hela landet framföra låtar ur ett 10-tal musikaler som Ringaren från Notre Dame, Jesus Christ Superstar och Så som i Himmelen. De backas upp av en orkester av högsta klass som består av 7 musiker. Föreställningen sänds under fliken BorgenPLAY här på hemsidan. För prenumeranter på Smålandsposten kan konserten även ses på smp.se Info: A Musical Night – 2020 (Konsert): Datum och tid: 17/7-19:00 Pris: Gratis Plats: Online (BorgenPLAY) https://www.teaterborgen.se/f%C3%B6rest%C3%A4llningar?fbclid=IwAR0wbhq7OwyaaGz5B6o_auaMorPlY1N4N5BnrOhzp9vFWUbljPSINOAUhK8
http://dlvr.it/RYMrnP