Hans Marklund – showdansens mästare. Hans Marklund – Sveriges mest tongivande regissör och koreograf. När artister som Lena Philipsson, Björn Skifs, Magnus Uggla och Peter Jöback sätter upp en ny show så är det ofta Hans Marklund de vänder sig till. Med både små medel och ibland enorma scenografier lyckas han skapa medryckande, visuella överraskningar. Bland repetitioner och premiärer berättar Hans Marklund om sina inspirationskällor.

Hans Marklund – showdansens mästare. Hans Marklund – Sveriges mest tongivande regissör och koreograf. När artister som Lena Philipsson, Björn Skifs, Magnus Uggla och Peter Jöback sätter upp en ny show så är det ofta Hans Marklund de vänder sig till. Med både små medel och ibland enorma scenografier lyckas han skapa medryckande, visuella överraskningar. Bland repetitioner och premiärer berättar Hans Marklund om sina inspirationskällor.
http://dlvr.it/Rf9szs