Att driva produktionsbolag mitt i den pågående pandemin är en riktigt stor utmaning. Viktoria Tocca är både producent, prisad musikalartist och entreprenör. Hon har producerat musikalkonserten ”Från Broadway till Duvemåla”, den svenska uppsättningen av Broadwaymusikalen ”Broarna i Madison County” och ”Jesus Christ Superstar”. Hon har spelat flera av de stora rollerna i några av världens mest kända musikaler, däribland Christine i ”The Phantom of the Opera”, Francesca i “Broarna i Madison County” samt kejsarinnan Sissi i urpremiären av den tyska stormusikalen ”Ludwig II”.

Att driva produktionsbolag mitt i den pågående pandemin är en riktigt stor utmaning. Viktoria Tocca är både producent, prisad musikalartist och entreprenör. Hon har producerat musikalkonserten ”Från Broadway till Duvemåla”, den svenska uppsättningen av Broadwaymusikalen ”Broarna i Madison County” och ”Jesus Christ Superstar”. Hon har spelat flera av de stora rollerna i några av världens mest kända musikaler, däribland Christine i ”The Phantom of the Opera”, Francesca i “Broarna i Madison County” samt kejsarinnan Sissi i urpremiären av den tyska stormusikalen ”Ludwig II”.
http://dlvr.it/RjzYDJ