Musikalhörnan – Tema: Funny Girls – kvinnoroller. I händelsernas centrum står regissören, konnässören och landets mesta showmakare – Hans Marklund! Kvällens gäst: Nanne Grönvall. Musikalhörnans husband består av Kapellmästare Johan Mörk samt Tobias Johansson, Anton Forsberg och Jonathan Lindh. Avfilmad konsert från Uppsala Konsert & Kongress. Intervju med Nanne som sjunger 3 eller 4 musikallåtar från musikaler hon medverkat i. I akt 2 är det 8 unga musikalartister som uppträder.

Musikalhörnan – Tema: Funny Girls – kvinnoroller. I händelsernas centrum står regissören, konnässören och landets mesta showmakare – Hans Marklund! Kvällens gäst: Nanne Grönvall. Musikalhörnans husband består av Kapellmästare Johan Mörk samt Tobias Johansson, Anton Forsberg och Jonathan Lindh. Avfilmad konsert från Uppsala Konsert & Kongress. Intervju med Nanne som sjunger 3 eller 4 musikallåtar från musikaler hon medverkat i. I akt 2 är det 8 unga musikalartister som uppträder.
http://dlvr.it/Rk3wmd