Halloween Kulturama KKU 2020 Musikalartist år 2 och Sång år 2 i ett samarbete i ensemblesång This is Halloween Låtskrivare: Danny Elfmann © Walt Disney Zombie Låtskrivare: Dolores O’Riordan © Island Spooky Mormon Hell Dream (From The Book of Mormon) Låtskrivare: Trey Parker, Matt Stone & Robert Lopez Thriller Låtskrivare: Rod Temperton © Epic – CBS Bad Guy Låtskrivare: Billy Ellish O’Connel & Finneas O’Connel Darkroom – Interscope The Time Warp (From The Rocky Horror Picture Show) Låtskrivare: Ricjhard O’Brien & Richard Hartley

Halloween Kulturama KKU 2020 Musikalartist år 2 och Sång år 2 i ett samarbete i ensemblesång This is Halloween Låtskrivare: Danny Elfmann © Walt Disney Zombie Låtskrivare: Dolores O’Riordan © Island Spooky Mormon Hell Dream (From The Book of Mormon) Låtskrivare: Trey Parker, Matt Stone & Robert Lopez Thriller Låtskrivare: Rod Temperton © Epic – CBS Bad Guy Låtskrivare: Billy Ellish O’Connel & Finneas O’Connel Darkroom – Interscope The Time Warp (From The Rocky Horror Picture Show) Låtskrivare: Ricjhard O’Brien & Richard Hartley
http://dlvr.it/RlvTRq