Och så var det snart jul igen men allt är inte riktigt som det brukar… Den 13 december brukar Lucia med följe tåga i landets alla hörn och kanter men i år får hon tyvärr stanna hemma, liksom många andra. Därför vill vi bjuda in till en digital julkonsert hemma hos dig i ditt eget vardagsrum! Med oss har vi några av Eskilstunas bästa musiker. Så värm glöggen, fram med lussebullar och på med raggisarna för den 13 december blir det julmys deluxe! Sänds från Biografbaren i Eskilstuna! MEDVERKANDE Hannah Jarl Emma-Karin Maurin Josephine Thunell MUSIKER Anders Andersson Adam Nätt Adrian Holmström Ola Sjönneby Mattias Eriksson

Och så var det snart jul igen men allt är inte riktigt som det brukar… Den 13 december brukar Lucia med följe tåga i landets alla hörn och kanter men i år får hon tyvärr stanna hemma, liksom många andra. Därför vill vi bjuda in till en digital julkonsert hemma hos dig i ditt eget vardagsrum! Med oss har vi några av Eskilstunas bästa musiker. Så värm glöggen, fram med lussebullar och på med raggisarna för den 13 december blir det julmys deluxe! Sänds från Biografbaren i Eskilstuna! MEDVERKANDE Hannah Jarl Emma-Karin Maurin Josephine Thunell MUSIKER Anders Andersson Adam Nätt Adrian Holmström Ola Sjönneby Mattias Eriksson
http://dlvr.it/RnBSsZ