Återigen stort tack för i söndags och alla fantastiska kommentarer !! Publiken som följde den digitala livestreamen motsvarade den i en Tele2 Arena och befann sig i 38 länder ! Det är ju helt fantastiskt ❤️ Vi vet inte säkert men tror att det är någon form av rekord i Sverige… Det blev en väldigt speciell konsert och låtarna fick en ny dimension denna tid, så glad och berörd av alla fina kommentarer och att så många ville vara med i gemenskapen ! Väldigt många har frågat om en ”repris” och för dessa och alla som missade den, kommer vi göra den tillgänglig on demand på reaktlive.com Nu i 4K-version som innebär högsta möjliga kvalité på bild och ljud . Pris: 199:- Tillgänglig 48 timmar efter köp Tusen tack och god jul 🌟

Återigen stort tack för i söndags och alla fantastiska kommentarer !! Publiken som följde den digitala livestreamen motsvarade den i en Tele2 Arena och befann sig i 38 länder ! Det är ju helt fantastiskt ❤️ Vi vet inte säkert men tror att det är någon form av rekord i Sverige… Det blev en väldigt speciell konsert och låtarna fick en ny dimension denna tid, så glad och berörd av alla fina kommentarer och att så många ville vara med i gemenskapen ! Väldigt många har frågat om en ”repris” och för dessa och alla som missade den, kommer vi göra den tillgänglig on demand på reaktlive.com Nu i 4K-version som innebär högsta möjliga kvalité på bild och ljud . Pris: 199:- Tillgänglig 48 timmar efter köp Tusen tack och god jul 🌟
http://dlvr.it/Rnnshr