Äntligen kan vi presentera vårens teaterrepertoar! Se hela den digitala säsongspresentationen och frossa bland smakprov från olika föreställningar. Vilken ser ni mest fram emot? 🙌🏼✨ The Sound of Music • Gasljus • Månen och de andra planeterna • Ett frö i rymden • I natt blir allting annorlunda • Kris • Älskling är jag hemma • Silverdollarmyntet • Helena bjuder in OBS! Premiärdatum och biljetter släpps senare. Vi värnar om teatern, kulturen och framför allt vår publik. På grund av Covid-19 och de restriktioner som gäller för folksamlingar så är biljettsläpp för planerade pjäser uppskjutna tills vi med säkerhet kan spela. Besked om föreställningsdatum kommer så snart som möjligt. Ingenting är som det brukar, men vi är igång – med eftertanke ❤️

Äntligen kan vi presentera vårens teaterrepertoar! Se hela den digitala säsongspresentationen och frossa bland smakprov från olika föreställningar. Vilken ser ni mest fram emot? 🙌🏼✨ The Sound of Music • Gasljus • Månen och de andra planeterna • Ett frö i rymden • I natt blir allting annorlunda • Kris • Älskling är jag hemma • Silverdollarmyntet • Helena bjuder in OBS! Premiärdatum och biljetter släpps senare. Vi värnar om teatern, kulturen och framför allt vår publik. På grund av Covid-19 och de restriktioner som gäller för folksamlingar så är biljettsläpp för planerade pjäser uppskjutna tills vi med säkerhet kan spela. Besked om föreställningsdatum kommer så snart som möjligt. Ingenting är som det brukar, men vi är igång – med eftertanke ❤️
http://dlvr.it/RnshFt