Och nog sjutton blir det en kattemusikal i år också – om än oklart hur ni kommer få se den. Emma Anstey är otroligt stolt över att få regissera urpremiären av Syster Suffragett av Sara Sönnebo. ”Syster Suffragett är en nyskriven musikal om frihet och rätten till självbestämmande, både för den enskilda individen och i samhället. Mot en bakgrund av den svenska suffragettrörelsens kamp för kvinnlig rösträtt möter vi Nova, Anna, Will, Siv och Edit med sina egna personliga historier. Historier om rätten att älska den man vill, rätten att vara den man vill, rätten till sin egen vilja och rösträtten.” Bäst av allt, man kommer säkerligen kunna se den även om man inte befinner sig i Uppsala just då!

Och nog sjutton blir det en kattemusikal i år också – om än oklart hur ni kommer få se den. Emma Anstey är otroligt stolt över att få regissera urpremiären av Syster Suffragett av Sara Sönnebo. ”Syster Suffragett är en nyskriven musikal om frihet och rätten till självbestämmande, både för den enskilda individen och i samhället. Mot en bakgrund av den svenska suffragettrörelsens kamp för kvinnlig rösträtt möter vi Nova, Anna, Will, Siv och Edit med sina egna personliga historier. Historier om rätten att älska den man vill, rätten att vara den man vill, rätten till sin egen vilja och rösträtten.” Bäst av allt, man kommer säkerligen kunna se den även om man inte befinner sig i Uppsala just då!
http://dlvr.it/RqYZ0P