Det är med glädje och stolthet jag kan bekräfta att vi i juryn för januaris månadsutmaning har den svenska musikalartisten och musikalproducenten Viktoria Tocca Viktoria Tocca har förutom flertalet huvudroller i musikaler runt om i Europa skapat den turnerande musikalshowen Från Broadway till Duvemåla Viktoria kommer tillsammans med övriga jurymedlemmar att bedöma månadens tävlingsbidrag anonymt och individuellt under v4 enligt följande kriterier: Sång, Sångkvalité, pitch & låtval 1-10, Framförande, underhållningsvärde & känsla 1-10 samt övrigt som är helt upp till jurymedlemen. 0-5. Älskar du att sjunga, showa och underhålla en publik? Sök till den, rikstäckande, digitala talangtävlingen ”KaraokeStjärnan” för vuxna amatörer folkbokförda i Sverige. Talangjakt för +18 Du kan tävla som solist, duett eller i grupp. Oavsett antal deltagande personer ses tävlingsbidraget som ett (1). Alla som anmäler sig får, individuellt, tillgång till 30 dagars gratis Singa Karaoke 🎤⭐🎶 finns i Google play och Appstore

Det är med glädje och stolthet jag kan bekräfta att vi i juryn för januaris månadsutmaning har den svenska musikalartisten och musikalproducenten Viktoria Tocca Viktoria Tocca har förutom flertalet huvudroller i musikaler runt om i Europa skapat den turnerande musikalshowen Från Broadway till Duvemåla Viktoria kommer tillsammans med övriga jurymedlemmar att bedöma månadens tävlingsbidrag anonymt och individuellt under v4 enligt följande kriterier: Sång, Sångkvalité, pitch & låtval 1-10, Framförande, underhållningsvärde & känsla 1-10 samt övrigt som är helt upp till jurymedlemen. 0-5. Älskar du att sjunga, showa och underhålla en publik? Sök till den, rikstäckande, digitala talangtävlingen ”KaraokeStjärnan” för vuxna amatörer folkbokförda i Sverige. Talangjakt för +18 Du kan tävla som solist, duett eller i grupp. Oavsett antal deltagande personer ses tävlingsbidraget som ett (1). Alla som anmäler sig får, individuellt, tillgång till 30 dagars gratis Singa Karaoke 🎤⭐🎶 finns i Google play och Appstore
http://dlvr.it/RqzyrD