Kristina från Duvemåla – fyra böcker på fyra timmar. Föreläsning · 29 min Musikalen Kristina från Duvemåla rörde en publik till tårar varje kväll under de tusentals föreställningar som gjorts. Lars Rudolfsson dramatiserade berättelsen och regisserade musikalen av Benny Andersson och Björn Ulvaeus. Han berättar om hur man med scenens alla medel förvandlar fyra böcker till en gripande musikalupplevelse. Inspelat den 25 juni 2020 på Scenkonstmuseet i Stockholm. Arrangör: Scenkonstmuseet.

Kristina från Duvemåla – fyra böcker på fyra timmar. Föreläsning · 29 min Musikalen Kristina från Duvemåla rörde en publik till tårar varje kväll under de tusentals föreställningar som gjorts. Lars Rudolfsson dramatiserade berättelsen och regisserade musikalen av Benny Andersson och Björn Ulvaeus. Han berättar om hur man med scenens alla medel förvandlar fyra böcker till en gripande musikalupplevelse. Inspelat den 25 juni 2020 på Scenkonstmuseet i Stockholm. Arrangör: Scenkonstmuseet.
http://dlvr.it/Rss5Ds