Orfeus och Eurydike LIVE från Soppteatern 2017 I denna sagoinspirerade värld blandas vemod med humor och tongångarna växlar mellan allt från vispop och folkmusik till jazz och zorba. Följ en gripande kärlekshistoria, där en enda blick kan säga mer än tusen rim. MEDVERKANDE Orfeus: Albin Flinkas Eurydike: Maja Rung Hades/Pianist: Fredrik Meyer Berättare/Cellist/Pianist: Marika Willstedt PRODUKTION Manus och dialog: Emma Sandanam Manus och musik: Mette Herlitz Sonetter: Lotta Olsson Sångtexter: Emma Sandanam Regi: Ensemblen Scenografi och kostym: Annsofi Nyberg Videografik: Åsa Waerner Ljus: Albin Flinkas Ljud: Robert Larein Ljud: Fredrik Meyer Mask: Frida Ullander Koreografi: Catharina Allvin Kapellmästare: Marika Willstedt Kapellmästare: Fredrik Meyer

Orfeus och Eurydike LIVE från Soppteatern 2017 I denna sagoinspirerade värld blandas vemod med humor och tongångarna växlar mellan allt från vispop och folkmusik till jazz och zorba. Följ en gripande kärlekshistoria, där en enda blick kan säga mer än tusen rim. MEDVERKANDE Orfeus: Albin Flinkas Eurydike: Maja Rung Hades/Pianist: Fredrik Meyer Berättare/Cellist/Pianist: Marika Willstedt PRODUKTION Manus och dialog: Emma Sandanam Manus och musik: Mette Herlitz Sonetter: Lotta Olsson Sångtexter: Emma Sandanam Regi: Ensemblen Scenografi och kostym: Annsofi Nyberg Videografik: Åsa Waerner Ljus: Albin Flinkas Ljud: Robert Larein Ljud: Fredrik Meyer Mask: Frida Ullander Koreografi: Catharina Allvin Kapellmästare: Marika Willstedt Kapellmästare: Fredrik Meyer
http://dlvr.it/RtQ4jQ