En konsert med musik komponerad bara av kvinnor. Med musik från älskade filmer som Frost och 9–5 och musikalskatter som Shrek – the musical och Legally blonde. Med musikalartisterna Tobias Ahlsell, Karin Mårtenson Ghods, Michelle Sjo Lønne. På piano Viktor Stener. Slagverk Julia Schabbauer. Direktsänds torsdag 11 mars kl. 19. Sändningen börjar 18:45 men konserten börjar kl. 19. TILLGÄNGLIG T.O.M ONSDAG 31 MARS 2021 KL. 23:59

En konsert med musik komponerad bara av kvinnor. Med musik från älskade filmer som Frost och 9–5 och musikalskatter som Shrek – the musical och Legally blonde. Med musikalartisterna Tobias Ahlsell, Karin Mårtenson Ghods, Michelle Sjo Lønne. På piano Viktor Stener. Slagverk Julia Schabbauer. Direktsänds torsdag 11 mars kl. 19. Sändningen börjar 18:45 men konserten börjar kl. 19. TILLGÄNGLIG T.O.M ONSDAG 31 MARS 2021 KL. 23:59
http://dlvr.it/RvRknC