PREMIÄR på ”Innan jorden blev rund”! Är ni sugna på teater i dessa teatersnåla tider går ni in på Riksteaterns play tjänst och vrakar. Känner mig privilegierad att få skapa med alla begåvade nedan. Medverkande: Mårten Andersson Cecilia Borssén Tobias Borvin Karl Dyall Paloma Winneth Konstnärligt team Av: Sophie Helsing Regi: Ellen Lamm Komposition & ljuddesign: Anna Sóley Tryggvadóttir Scenografi och kostymdesign: Johanna Mårtensson Mask & perukdesign: Linda Sandberg Ljusdesign: Jörgen ”Hajen” Haimanas Sufflör & regiassistent: Karin Isaksson Basklarinett och saxofon: Oskar Carls Horn: Simon Stålspets

PREMIÄR på ”Innan jorden blev rund”! Är ni sugna på teater i dessa teatersnåla tider går ni in på Riksteaterns play tjänst och vrakar. Känner mig privilegierad att få skapa med alla begåvade nedan. Medverkande: Mårten Andersson Cecilia Borssén Tobias Borvin Karl Dyall Paloma Winneth Konstnärligt team Av: Sophie Helsing Regi: Ellen Lamm Komposition & ljuddesign: Anna Sóley Tryggvadóttir Scenografi och kostymdesign: Johanna Mårtensson Mask & perukdesign: Linda Sandberg Ljusdesign: Jörgen ”Hajen” Haimanas Sufflör & regiassistent: Karin Isaksson Basklarinett och saxofon: Oskar Carls Horn: Simon Stålspets
http://dlvr.it/RvYSD3