Hälsingetjejen Linnéa Elfström Schederin släpper andra säsongen av Youtube-serien: 12 Duet Sessions Linnéa Elfström Schederin sIäpper en andra säsong av sin Youtube-serie 12 Duet Sessions där hon slår hon sig samman med andra svenska artister och levererar duetter från musikens alla hörn från Carisma Studios, Stockholm. Musikalartisten Linnéa Elfström Schederin, 27, som under 2020 banade vägen för musikalgenren i Talang 2020, genom sitt dundrande gröna nummer i sin audition och sedan tog sig hela vägen till topp 3 i semifinalen, med sin egen tolkning av ”Du måste finnas”, skapade förra året ett högst aktuellt format på Youtube där hon nu ska göra en andra säsong. Där slår hon sig samman med andra svenska artister och levererar duetter från musikens alla hörn från Carisma Studios, Stockholm. 12 avsnitt, 12 gästartister, 12 Duet Sessions. I årets lineup kommer ni se några bekanta artister som följer med från säsong ett. Bland dessa har vi också många nya ansikten. Bl.a En av Sveriges starkaste Soulröster—Laila Adele. Musikalartisten & TikTok-geniet Martin Redhe Nord samt Viktoria Tocca, musikalartist, entreprenör & producent. ”Jag har hittat ett format som utan tvekan går att dra hur långt som helst och jag är enormt taggad på att visa vad vi jobbat med i säsong 2 ” Säger Linnéa, Artist och Producent i 12 Duet Sessions. Varje fredag kl.18.00 släpps ett nytt avsnitt, med start den 2 april! https://www.12duetsessions.com/

Hälsingetjejen Linnéa Elfström Schederin släpper andra säsongen av Youtube-serien: 12 Duet Sessions Linnéa Elfström Schederin sIäpper en andra säsong av sin Youtube-serie 12 Duet Sessions där hon slår hon sig samman med andra svenska artister och levererar duetter från musikens alla hörn från Carisma Studios, Stockholm. Musikalartisten Linnéa Elfström Schederin, 27, som under 2020 banade vägen för musikalgenren i Talang 2020, genom sitt dundrande gröna nummer i sin audition och sedan tog sig hela vägen till topp 3 i semifinalen, med sin egen tolkning av ”Du måste finnas”, skapade förra året ett högst aktuellt format på Youtube där hon nu ska göra en andra säsong. Där slår hon sig samman med andra svenska artister och levererar duetter från musikens alla hörn från Carisma Studios, Stockholm. 12 avsnitt, 12 gästartister, 12 Duet Sessions. I årets lineup kommer ni se några bekanta artister som följer med från säsong ett. Bland dessa har vi också många nya ansikten. Bl.a En av Sveriges starkaste Soulröster—Laila Adele. Musikalartisten & TikTok-geniet Martin Redhe Nord samt Viktoria Tocca, musikalartist, entreprenör & producent. ”Jag har hittat ett format som utan tvekan går att dra hur långt som helst och jag är enormt taggad på att visa vad vi jobbat med i säsong 2 ” Säger Linnéa, Artist och Producent i 12 Duet Sessions. Varje fredag kl.18.00 släpps ett nytt avsnitt, med start den 2 april! https://www.12duetsessions.com/
http://dlvr.it/Rvv7xy