OH WHAT A NIGHT – live stream 16 april – Återblickar, mellansnack och livemusik! För ett år sen spelades Oh What a Night med David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis för utsålda arenor runt om i Sverige. Arenaturnén sågs av över 50.000 lyckliga fans och kröntes med spelning i ett kokande Ericsson Globe. Nu gör artisterna bakom succén ett efterlängtat online event, som sänds LIVE från China Teatern EXKLUSIVT den 16 april kl 20. Missa inte denna unika och maxade helkväll som du kan njuta av hemma i TV-soffan. Läs mer och BOKA på: showtic.se/forestallningar/owan-stream/ — Det kommer att bjudas på en härlig mix av unika unplugged-versioner av artisternas favoritlåtar, livesänt från China Teatern, varvat med kul mellansnack och filmklipp från ”Oh What a Night”-turnén. En turné där de framförde några av de största hitlåtarna från alla de musikaler som de själva medverkat i, som tex Jersey Boys, We Will Rock You, Saturday Night Fever, Grease, Rock of Ages, Mamma Mia!, Hairspray, Jesus Christ Superstar och West Side Story! BILJETTER: showtic.se/forestallningar/owan-stream/

OH WHAT A NIGHT – live stream 16 april – Återblickar, mellansnack och livemusik! För ett år sen spelades Oh What a Night med David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis för utsålda arenor runt om i Sverige. Arenaturnén sågs av över 50.000 lyckliga fans och kröntes med spelning i ett kokande Ericsson Globe. Nu gör artisterna bakom succén ett efterlängtat online event, som sänds LIVE från China Teatern EXKLUSIVT den 16 april kl 20. Missa inte denna unika och maxade helkväll som du kan njuta av hemma i TV-soffan. Läs mer och BOKA på: showtic.se/forestallningar/owan-stream/ — Det kommer att bjudas på en härlig mix av unika unplugged-versioner av artisternas favoritlåtar, livesänt från China Teatern, varvat med kul mellansnack och filmklipp från ”Oh What a Night”-turnén. En turné där de framförde några av de största hitlåtarna från alla de musikaler som de själva medverkat i, som tex Jersey Boys, We Will Rock You, Saturday Night Fever, Grease, Rock of Ages, Mamma Mia!, Hairspray, Jesus Christ Superstar och West Side Story! BILJETTER: showtic.se/forestallningar/owan-stream/
http://dlvr.it/Rw77G0