VINN en inspelning av en professionell video! Tävlingen vänder sig till musikalartister inom Sverige. Tre vinnare får spela in en professionellt filmad video av valfri musikallåt till Musical TV. Utformningen av videon sker i samråd med Tocca Entertainment, som också förbehåller sig sista ordet, av ekonomiska skäl. Videon kommer sedan att ha premiär på Tocca Entertainments YouTubekanal. Vinnarna får också en professionell kopia av sin video att använda som man själv önskar. För att delta måste du vara professionellt utövande musikalartist eller under utbildning för att bli detsamma. Vi godkänner allt från solo, duetter till ensemblenummer som framför en musikallåt. Videon får inte ha visats tidigare i sociala medier. Genom att skicka in en video godkänner man att videon visas på Tocca Entertainments YouTubekanal och övriga sociala medier. Bifogat ska även finnas en biografi på engelska, samt pressbild. Materialet sänds till info@toccaentertainment.se senast 30 april. Vinnarna meddelas under v. 18 och inspelning av vinnarvideos kommer att ske under maj månad 2021.

VINN en inspelning av en professionell video! Tävlingen vänder sig till musikalartister inom Sverige. Tre vinnare får spela in en professionellt filmad video av valfri musikallåt till Musical TV. Utformningen av videon sker i samråd med Tocca Entertainment, som också förbehåller sig sista ordet, av ekonomiska skäl. Videon kommer sedan att ha premiär på Tocca Entertainments YouTubekanal. Vinnarna får också en professionell kopia av sin video att använda som man själv önskar. För att delta måste du vara professionellt utövande musikalartist eller under utbildning för att bli detsamma. Vi godkänner allt från solo, duetter till ensemblenummer som framför en musikallåt. Videon får inte ha visats tidigare i sociala medier. Genom att skicka in en video godkänner man att videon visas på Tocca Entertainments YouTubekanal och övriga sociala medier. Bifogat ska även finnas en biografi på engelska, samt pressbild. Materialet sänds till info@toccaentertainment.se senast 30 april. Vinnarna meddelas under v. 18 och inspelning av vinnarvideos kommer att ske under maj månad 2021.
http://dlvr.it/Rw77NL