På torsdag släpps tredje avsnittet av Helena Bergströms talkshow! Denna gång har hon bjudit in Stockholms teaterchefer. Konkurrerar Stockholms olika teatrar eller kan de befrukta varandra? Hur skiljer sig synen på publiken och kommersiella intressen åt? Känner du någon som inte får missa avsnittet? Tipsa vänner! Gäster: Kia Berglund/Teater Giljotin Sophia Artin/Teater Galeasen Mattias Andersson/Dramaten Johan von der Lancken/Oscarsteatern Maria Sid/Kulturhuset Stadsteatern Sidekick: Sofia Ledarp Datum: torsdag 25 mars kl 16.00 Visas på: Kulturhusetstadsteatern.se Facebook/kulturhusetstadsteatern

På torsdag släpps tredje avsnittet av Helena Bergströms talkshow! Denna gång har hon bjudit in Stockholms teaterchefer. Konkurrerar Stockholms olika teatrar eller kan de befrukta varandra? Hur skiljer sig synen på publiken och kommersiella intressen åt? Känner du någon som inte får missa avsnittet? Tipsa vänner! Gäster: Kia Berglund/Teater Giljotin Sophia Artin/Teater Galeasen Mattias Andersson/Dramaten Johan von der Lancken/Oscarsteatern Maria Sid/Kulturhuset Stadsteatern Sidekick: Sofia Ledarp Datum: torsdag 25 mars kl 16.00 Visas på: Kulturhusetstadsteatern.se Facebook/kulturhusetstadsteatern
http://dlvr.it/RwD2y7