FINAL HELENA BJUDER IN 🌟 Torsdagen den 6 maj Ă€r det Grand Final för Helena Bergströms talkshow! Avsnittet Ă€r extra lĂ„ngt och fyllt av festligheter. Bland annat sĂ„ firas Stadsteatern 60 Ă„r med historiska Ă„terblickar, minnen och anekdoter frĂ„n gĂ€sterna 🎊 GĂ€ster: Teaterchef Maria Sid, skĂ„despelarna Leif AndrĂ©e, Sara Jangfeldt, Peter Gardiner och Maja Rung med flera som medverkar med videohĂ€lsningar! Sidekick: Sofia Ledarp. Avsnittet visas pĂ„ vĂ„r hemsida och vĂ„r Facebook-sida. KĂ€nner du nĂ„gon som mĂ„ste kolla? Datum: torsdag 6 maj kl 16:00 Visas pĂ„: đŸ‘‰đŸŸKulturhusetstadsteatern.se đŸ‘‰đŸŸFacebook.com/kulturhusetstadsteatern

FINAL HELENA BJUDER IN 🌟 Torsdagen den 6 maj Ă€r det Grand Final för Helena Bergströms talkshow! Avsnittet Ă€r extra lĂ„ngt och fyllt av festligheter. Bland annat sĂ„ firas Stadsteatern 60 Ă„r med historiska Ă„terblickar, minnen och anekdoter frĂ„n gĂ€sterna 🎊 GĂ€ster: Teaterchef Maria Sid, skĂ„despelarna Leif AndrĂ©e, Sara Jangfeldt, Peter Gardiner och Maja Rung med flera som medverkar med videohĂ€lsningar! Sidekick: Sofia Ledarp. Avsnittet visas pĂ„ vĂ„r hemsida och vĂ„r Facebook-sida. KĂ€nner du nĂ„gon som mĂ„ste kolla? Datum: torsdag 6 maj kl 16:00 Visas pĂ„: đŸ‘‰đŸŸKulturhusetstadsteatern.se đŸ‘‰đŸŸFacebook.com/kulturhusetstadsteatern
http://dlvr.it/RyhDtJ