Hej och varmt välkommna in till det nya Evenemanget för SMUs åk3s Slutproduktion: FAME The Musical🔥 Nytt datum för premiären är måndagen den 7/6 kl 19.00 Från och med då kan man kolla på våran Slutproduktion direkt ifrån hemmasoffan. För det är ju som så att i år blir SMUs Slutproduktion i annat format pga corona restriktionerna. Musikalen kommer filmatiseras och sändas genom den delade länken. Från och med på måndag kl 19 kommer sändningen ligga uppe. Sändningen kommer ligga uppe till och med den 30/6, så kan du inte på måndag eller kanske vill se den igen så finns det många andra dagar att se den på🌠🕺💃 Biljetterna kostar 150kr/styck (pay per view) FAME – THE MUSICAL Conceived and Developed by David De Silva Book by Jose Fernandez Lyrics by Jacques Levy Music by Steve Margoshes Title Song ” FAME ” written by Dean Pitchford and Michael Gore Originally produced at the Coconut Grove Playhouse, Arnold Mittleman,Producing Artistic Director Regi: Hugo Hansén Koreografi: Denise Holland Bethke Musikaliskt ansvarig: Kerstin Ryhed Kapellmästare: Adam Dahlström Svensköversättning: Erik Fägerborn This amateur production is presented by arrangement with Music Theatre International (Europe) All authorised performance materials are also supplied by MTI Europe www.mtishows.co.uk Svensköversättning med rättigheter från Amatörteaterns Riksförbund (ATR).

Hej och varmt välkommna in till det nya Evenemanget för SMUs åk3s Slutproduktion: FAME The Musical🔥 Nytt datum för premiären är måndagen den 7/6 kl 19.00 Från och med då kan man kolla på våran Slutproduktion direkt ifrån hemmasoffan. För det är ju som så att i år blir SMUs Slutproduktion i annat format pga corona restriktionerna. Musikalen kommer filmatiseras och sändas genom den delade länken. Från och med på måndag kl 19 kommer sändningen ligga uppe. Sändningen kommer ligga uppe till och med den 30/6, så kan du inte på måndag eller kanske vill se den igen så finns det många andra dagar att se den på🌠🕺💃 Biljetterna kostar 150kr/styck (pay per view) FAME – THE MUSICAL Conceived and Developed by David De Silva Book by Jose Fernandez Lyrics by Jacques Levy Music by Steve Margoshes Title Song ” FAME ” written by Dean Pitchford and Michael Gore Originally produced at the Coconut Grove Playhouse, Arnold Mittleman,Producing Artistic Director Regi: Hugo Hansén Koreografi: Denise Holland Bethke Musikaliskt ansvarig: Kerstin Ryhed Kapellmästare: Adam Dahlström Svensköversättning: Erik Fägerborn This amateur production is presented by arrangement with Music Theatre International (Europe) All authorised performance materials are also supplied by MTI Europe www.mtishows.co.uk Svensköversättning med rättigheter från Amatörteaterns Riksförbund (ATR).