BOKA DIN BILJETT NU! 🏃 Tack vare stort intresse har vi nu slĂ€ppt fler biljetter till höstens efterlĂ€ngtade förestĂ€llningar The Sound of Music, Cyrano de Bergerac, Barrymore och En droppe honung. Vilken vill du se? Bilderna Ă€r ett smakprov frĂ„n den storslagna musikalen The Sound of Music som har premiĂ€r pĂ„ Stora scenen pĂ„ lördag. Bilder: Delar av ensemblen i The Sound of Music Foto: Matilda Rahm Mer info och biljetter hĂ€r: 👉Kulturhusetstadsteatern.se/teater

BOKA DIN BILJETT NU! 🏃 Tack vare stort intresse har vi nu slĂ€ppt fler biljetter till höstens efterlĂ€ngtade förestĂ€llningar The Sound of Music, Cyrano de Bergerac, Barrymore och En droppe honung. Vilken vill du se? Bilderna Ă€r ett smakprov frĂ„n den storslagna musikalen The Sound of Music som har premiĂ€r pĂ„ Stora scenen pĂ„ lördag. Bilder: Delar av ensemblen i The Sound of Music Foto: Matilda Rahm Mer info och biljetter hĂ€r: 👉Kulturhusetstadsteatern.se/teater
http://dlvr.it/S6MNqF