BILJETTSLÄPP OLIVER TWIST!! Nu är det dags att boka biljetter till Oliver Twist och åter bänka sig för att njuta av teater live!! Fredagen den 1 oktober kl. 12:00 släpps biljetterna till höstens föreställningar av ”Oliver Twist”. Vår läktare rymmer i normala fall 100 personer, men till en början kommer vi släppa 47 biljetter per föreställning vilket innebär att det kommer finnas gott om plats att sprida ut sig i läktaren. Om vaccin och andra åtgärder ger önskad effekt och situationen med pandemin förbättras under hösten kommer vi titta på att släppa fler biljetter längre fram. BOKA BILJETTER HÄR >> https://www.biljett.rojteatern.nu/biljett/roj/ Nypremiären den 30 oktober kommer tyvärr inte släppas lös till allmän bokning utan den kommer hållas intern för ensemblens familjer och vänner.

BILJETTSLÄPP OLIVER TWIST!! Nu är det dags att boka biljetter till Oliver Twist och åter bänka sig för att njuta av teater live!! Fredagen den 1 oktober kl. 12:00 släpps biljetterna till höstens föreställningar av ”Oliver Twist”. Vår läktare rymmer i normala fall 100 personer, men till en början kommer vi släppa 47 biljetter per föreställning vilket innebär att det kommer finnas gott om plats att sprida ut sig i läktaren. Om vaccin och andra åtgärder ger önskad effekt och situationen med pandemin förbättras under hösten kommer vi titta på att släppa fler biljetter längre fram. BOKA BILJETTER HÄR >> https://www.biljett.rojteatern.nu/biljett/roj/ Nypremiären den 30 oktober kommer tyvärr inte släppas lös till allmän bokning utan den kommer hållas intern för ensemblens familjer och vänner.
http://dlvr.it/S7TNWG