— BILJETTSLÄPP — Äntligen släpps biljetterna till höstens urpremiär av musikalen Gränsland! Musikalen är ett helt nyskrivet verk med musik av Hanna Stadell Mellbin och manus av Linda Mattsson Kledzik. Spelas den 4 – 20 november på Arena Satelliten i Sollentuna. Läs mer och boka din biljett: https://teatersatelliten.se/produktioner/gransland/ Musikalen Gränsland är en påminnelse om att allting omkring dig formar dig och den du är. Sen är det upp till dig att förvalta ditt arv, sätta gränser för vad du lämnar i ditt förflutna och skapa ditt livs väv. Vi får följa Sara på jakt efter sin far och på en resa i sitt förflutna. En resa i verkligheten och en resa i Lyckans land. Väljer hon evig lycka eller kan hon försonas med sitt förflutna? Varmt välkomna!

— BILJETTSLÄPP — Äntligen släpps biljetterna till höstens urpremiär av musikalen Gränsland! Musikalen är ett helt nyskrivet verk med musik av Hanna Stadell Mellbin och manus av Linda Mattsson Kledzik. Spelas den 4 – 20 november på Arena Satelliten i Sollentuna. Läs mer och boka din biljett: https://teatersatelliten.se/produktioner/gransland/ Musikalen Gränsland är en påminnelse om att allting omkring dig formar dig och den du är. Sen är det upp till dig att förvalta ditt arv, sätta gränser för vad du lämnar i ditt förflutna och skapa ditt livs väv. Vi får följa Sara på jakt efter sin far och på en resa i sitt förflutna. En resa i verkligheten och en resa i Lyckans land. Väljer hon evig lycka eller kan hon försonas med sitt förflutna? Varmt välkomna!
http://dlvr.it/S8z138