De står på scen i Saturday night fever: ”Ett drömprojekt” I november sätts musikalen ”Saturday Night Fever” upp på China Teatern i Stockholm. David Lindgren, Kristina Lindgren , Andreas Lundstedt och ”Nando” Fuentes Vargas som alla har roller i discoklassikern från 70-talet berättar om sina roller och hur det känns att änligen få stå på scen igen. – Det är ett drömprojekt, säger David Lindgren.

De står på scen i Saturday night fever: ”Ett drömprojekt” I november sätts musikalen ”Saturday Night Fever” upp på China Teatern i Stockholm. David Lindgren, Kristina Lindgren , Andreas Lundstedt och ”Nando” Fuentes Vargas som alla har roller i discoklassikern från 70-talet berättar om sina roller och hur det känns att änligen få stå på scen igen. – Det är ett drömprojekt, säger David Lindgren.
http://dlvr.it/S9j3r9