Visst minns vi berättelsen om Ronja och Birk och allt som hände runt den där rövarborgen på Mattisberget. Nu kan vi äntligen få se den växa till liv igen och den här gången får vi även uppleva det på nära håll. Biljetterna har släppts till denna jullovsföreställning här på Intiman i Stockholm med premiär den 18 december. En förtrollande upplevelse för hela familjen. Säkra dina biljetter på showtic.se/ronja

Visst minns vi berättelsen om Ronja och Birk och allt som hände runt den där rövarborgen på Mattisberget. Nu kan vi äntligen få se den växa till liv igen och den här gången får vi även uppleva det på nära håll. Biljetterna har släppts till denna jullovsföreställning här på Intiman i Stockholm med premiär den 18 december. En förtrollande upplevelse för hela familjen. Säkra dina biljetter på showtic.se/ronja
http://dlvr.it/SCKYTk