En Himmelsk Musikalkonsert En av svensk filmhistorias mest älskade filmer Så som i Himmelen blev en hjärtevärmande musikal som fick dig att skratta, gråta och sjunga med. Efter fulla hus på Oscarsteatern under 2 år, enastående recensioner och en publik på över 219 000 bjuder nu hela originalensemblen på exklusiva konserter på Skansen i Stockholm och på Dalhalla i Rättvik, sommaren 2022. I En Himmelsk Musikalkonsert får du uppleva musiken från musikalen Så som i Himmelen och en kavalkad av de största musikalpärlorna från West End & Broadway. Välkommen till En Himmelsk Musikalkonsert! Än en gång ser vi musikalvärldens hyllade stjärna Philip Jalmelid och musikalstjärnan Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Björn Kjellman och Morgan Alling, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter m fl. Bland körens övriga sångglada medlemmar ser vi bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, m.fl. av fantastiska sångare. En stjärnfylld 20-mannaensemble uppbackat av en stor orkester välkomnar till en unik konsertupplevelse! Dalhalla, Rättvik Lördag 18 juni Sollidenscenen, Skansen, Stockholm Fredag 10 juni Lördag 11 juni BILJETTSLÄPP: 10 dec kl. 10.00 http://www.sasomihimmelen.se/musikalkonsert/

En Himmelsk Musikalkonsert En av svensk filmhistorias mest älskade filmer Så som i Himmelen blev en hjärtevärmande musikal som fick dig att skratta, gråta och sjunga med. Efter fulla hus på Oscarsteatern under 2 år, enastående recensioner och en publik på över 219 000 bjuder nu hela originalensemblen på exklusiva konserter på Skansen i Stockholm och på Dalhalla i Rättvik, sommaren 2022. I En Himmelsk Musikalkonsert får du uppleva musiken från musikalen Så som i Himmelen och en kavalkad av de största musikalpärlorna från West End & Broadway. Välkommen till En Himmelsk Musikalkonsert! Än en gång ser vi musikalvärldens hyllade stjärna Philip Jalmelid och musikalstjärnan Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Björn Kjellman och Morgan Alling, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter m fl. Bland körens övriga sångglada medlemmar ser vi bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, m.fl. av fantastiska sångare. En stjärnfylld 20-mannaensemble uppbackat av en stor orkester välkomnar till en unik konsertupplevelse! Dalhalla, Rättvik Lördag 18 juni Sollidenscenen, Skansen, Stockholm Fredag 10 juni Lördag 11 juni BILJETTSLÄPP: 10 dec kl. 10.00 http://www.sasomihimmelen.se/musikalkonsert/
http://dlvr.it/SDw9pQ