Fira demokratin – 100 år. Föreställning från 2022 på SVT Play. I år är det hundra år sedan Sverige blev en demokrati med allmän och lika rösträtt. Nu bjuds vi på den spännande berättelsen om den svenska demokratin i en stor musikalisk galaföreställning. Manus och regi: Linus Fellbom. I föreställningen medverkar: Sarah Dawn Finer, Björn Dixgård, Janice, Susanna Stern, Elin Bemark, John Lundvik, Jill Johnson, Rebecka Törnqvist med Daniel Ögren och Adolf Fredriks Flickkör med flera. Själva föreställningen börjar ca 20 min in. https://svtplay.se/video/33639658/fira-demokratin-100-ar

Fira demokratin – 100 år. Föreställning från 2022 på SVT Play.

I år är det hundra år sedan Sverige blev en demokrati med allmän och lika rösträtt. Nu bjuds vi på den spännande berättelsen om den svenska demokratin i en stor musikalisk galaföreställning.

Manus och regi: Linus Fellbom. I föreställningen medverkar: Sarah Dawn Finer, Björn Dixgård, Janice, Susanna Stern, Elin Bemark, John Lundvik, Jill Johnson, Rebecka Törnqvist med Daniel Ögren och Adolf Fredriks Flickkör med flera.

Själva föreställningen börjar ca 20 min in.

https://svtplay.se/video/33639658/fira-demokratin-100-ar
http://dlvr.it/SGvqpp