Efter många turer är det återigen BILJETTSLÄPP!!! 3 unika föreställningar: fredag den 18 – 19 feb! Vi har nu en vecka på oss att sälja biljetter, snälla hjälp oss att fylla salongen då ni kommer få se en grym musikal som haft oturen med sig med inställda föreställningar pga restriktioner. Nu är restriktionerna släppta och vi har fått chansen att köra 3 föreställningar. BOKA NU! Musikalfenomenet Be More Chill kommer till Sverige! West End Stockholm presenterar Be More Chill, musikalen som ”broke the internet”, och har nordisk premiär den 18 februari 2022 på Kulturscen Bristol i Sundbyberg. https://www.biljettmonster.se/bemorechill Den nördige Jeremy är basically osynlig på sin skola, men drömmer om att bli populär och få sin teaterälskande crush Christine på fall. När han sväljer en SQUIP, en superdator i tablettform som kan hjälpa dig bli cool, får den typiska high school-storyn en sci fi-twist. Utrustad med ett datachip som talar om för honom hur han ska bete sig har han nu chansen att uppgradera sitt liv, men en kraftfull dator i en tonårskilles hjärna – är det verkligen en bra idé? Efter urpremiären 2015 växte Be More Chill till ett kultfenomen bland unga teaterfans och det är tack vare deras engagemang på internet som musikalens resa fortsatte till Broadway och West End. När vi nu äntligen tar Be More Chill till Sverige är det ett team av unga vuxna i åldrarna 18–25 som står bakom produktionen. På scen briljerar morgondagens musikalstjärnor och med ett grymt samspelt liveband kommer Joe Iconis Tony Award-nominerade musik till sin fulla rätt! Publiken bjuds på en föreställning fylld av spektakulära dansnummer och moderna musikalklassiker som Michael in the Bathroom och A Guy That I’d Kinda Be Into – nu i en helt ny svensk översättning signerad Adam Gardelin! Skynda dig att säkra dina biljetter till vårens största musikalpremiär! https://www.biljettmonster.se/bemorechill

Efter många turer är det återigen BILJETTSLÄPP!!!
3 unika föreställningar: fredag den 18 – 19 feb!
Vi har nu en vecka på oss att sälja biljetter, snälla hjälp oss att fylla salongen då ni kommer få se en grym musikal som haft oturen med sig med inställda föreställningar pga restriktioner.
Nu är restriktionerna släppta och vi har fått chansen att köra 3 föreställningar.

BOKA NU!

Musikalfenomenet Be More Chill kommer till Sverige!

West End Stockholm presenterar Be More Chill, musikalen som ”broke the internet”, och har nordisk premiär den 18 februari 2022 på Kulturscen Bristol i Sundbyberg.

Be more chill

Den nördige Jeremy är basically osynlig på sin skola, men drömmer om att bli populär och få sin teaterälskande crush Christine på fall. När han sväljer en SQUIP, en superdator i tablettform som kan hjälpa dig bli cool, får den typiska high school-storyn en sci fi-twist. Utrustad med ett datachip som talar om för honom hur han ska bete sig har han nu chansen att uppgradera sitt liv, men en kraftfull dator i en tonårskilles hjärna – är det verkligen en bra idé?
Efter urpremiären 2015 växte Be More Chill till ett kultfenomen bland unga teaterfans och det är tack vare deras engagemang på internet som musikalens resa fortsatte till Broadway och West End. När vi nu äntligen tar Be More Chill till Sverige är det ett team av unga vuxna i åldrarna 18–25 som står bakom produktionen.
På scen briljerar morgondagens musikalstjärnor och med ett grymt samspelt liveband kommer Joe Iconis Tony Award-nominerade musik till sin fulla rätt! Publiken bjuds på en föreställning fylld av spektakulära dansnummer och moderna musikalklassiker som Michael in the Bathroom och A Guy That I’d Kinda Be Into – nu i en helt ny svensk översättning signerad Adam Gardelin!

Skynda dig att säkra dina biljetter till vårens största musikalpremiär! https://www.biljettmonster.se/bemorechill
http://dlvr.it/SJxVVg