Nu är det officiellt! Musikalkomedin Tootsie, med Robert Gustafsson i huvudrollen, kommer till Oscarsteatern i höst. Premiär den 29 september. Biljettsläpp den 28 mars. https://showtic.se/forestallningar/tootsie/ Historien om den egoistiska karriärdrivna mannen som får allt, när han spelar kvinna, älskas av publik och kritiker. Den nyskrivna musikalkomedin Tootsie är baserad på den Oscarsbelönade succéfilmen med Dustin Hoffman från 1982. När nu den prisbelönta Broadway-succén Tootsie kommer till Sverige är det en stjärnspäckad musikalelit som ligger bakom uppsättningen. Robert Gustafsson är Michael/Dorothy omgiven av ett fantastiskt gäng välkända musikalstjärnor och skådisar: Ola Forssmed, Sussie Eriksson, Linda Olsson, Andreas Nilsson och Norges komedienne nr 1; Hege Schøyen för att nämna några! Allt ackompanjerade av stor orkester och dansensemble. Läs mer: https://showtic.se/forestallningar/tootsie/medverkande-tootsie/ Musikalkomedin Tootsie hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade Calle Norlén. Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt. Regi: Edward af Sillén BILJETTSLÄPP 28 MARS!

Nu är det officiellt! Musikalkomedin Tootsie, med Robert Gustafsson i huvudrollen, kommer till Oscarsteatern i höst. Premiär den 29 september.

Biljettsläpp den 28 mars.

Tootsie

Historien om den egoistiska karriärdrivna mannen som får allt, när han spelar kvinna, älskas av publik och kritiker. Den nyskrivna musikalkomedin Tootsie är baserad på den Oscarsbelönade succéfilmen med Dustin Hoffman från 1982.
När nu den prisbelönta Broadway-succén Tootsie kommer till Sverige är det en stjärnspäckad musikalelit som ligger bakom uppsättningen.

Robert Gustafsson är Michael/Dorothy omgiven av ett fantastiskt gäng välkända musikalstjärnor och skådisar: Ola Forssmed, Sussie Eriksson, Linda Olsson, Andreas Nilsson och Norges komedienne nr 1; Hege Schøyen för att nämna några! Allt ackompanjerade av stor orkester och dansensemble.
Läs mer: https://showtic.se/forestallningar/tootsie/medverkande-tootsie/

Musikalkomedin Tootsie hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade
Calle Norlén. Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt.
Regi: Edward af Sillén

BILJETTSLÄPP 28 MARS!
http://dlvr.it/SM6Pkq