Nu är biljetterna släppta till den färgsprakande musikalkomedin Tootsie med Robert Gustafsson i huvudrollen. ��Historien om den egoistiska karriärdrivna mannen som får allt, när han spelar kvinna, älskas av publik och kritiker. Den nyskrivna musikalkomedin Tootsie är baserad på den Oscarsbelönade succéfilmen med Dustin Hoffman. Musikalen hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade Calle Norlén. �� Den storslagna musikalkomedin Tootsie bjuder på musikalstjärnor i urval Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Sussie Eriksson, Linda Olsson, Andreas Nilsson och Norges komedienn nr 1 Hege Schøyen m.fl. En stor dansensemble, samtliga ackompanjerade av en levande orkester under ledning av Johan Siberg. �Koreografi: Denise Holland Bethke. �Regi: Edward af Sillén�� Premiär den 29 september på Oscarsteatern i Stockholm.

Nu är biljetterna släppta till den färgsprakande musikalkomedin Tootsie med Robert Gustafsson i huvudrollen.

��Historien om den egoistiska karriärdrivna mannen som får allt, när han spelar kvinna, älskas av publik och kritiker. Den nyskrivna musikalkomedin Tootsie är baserad på den Oscarsbelönade succéfilmen med Dustin Hoffman. Musikalen hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade Calle Norlén. ��

Den storslagna musikalkomedin Tootsie bjuder på musikalstjärnor i urval Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Sussie Eriksson, Linda Olsson, Andreas Nilsson och Norges komedienn nr 1 Hege Schøyen m.fl. En stor dansensemble, samtliga ackompanjerade av en levande orkester under ledning av Johan Siberg. �Koreografi: Denise Holland Bethke.
�Regi: Edward af Sillén��

Premiär den 29 september på Oscarsteatern i Stockholm.
http://dlvr.it/SMXck9