URPREMIÄR! Wisby Strand 15-24 april Biljetter via Tickster: https://secure.tickster.com/sv/fmh86r9j2vtm8e5/selectevent Två systrar. En ö. En främling. Mattis är sig inte lik. Hon är kär! Och den kärleken förändrar världen, inte bara för Mattis utan också för hennes lillasyster Esme. För kan en älska någon som en aldrig har träffat i verkligheten? Den Osynliga Tråden är en angelägen, hoppfull och efterlängtad gotländsk urpremiär som med värme, humor och djupaste allvar berättar om barns och ungas liv, utsatthet, tankar och klokhet. Men det är också en berättelse om små och stora vuxenrädslor och behovet av en modig vuxenvärld både på och utanför nätet. För allting hänger ihop i slutänden. Denna medryckande nyskrivna helaftonsmusikal med fantastisk musik av gotländska artister är ett samarbete mellan Gotlands MusikalKompani, Gotlandsmusiken och Länsteatern på Gotland. Kompaniet har tidigare givit succéer som bl.a. The Sound of Music, Cabaret och Sweeney Todd. Manus och sångtexter: Sofia Ahlin Schwanbom Arrangemang: Mats Nilsson, Per Hallgren Musik: Saga Björling, Annelie Roswall, Sofia Ahlin Schwanbom, Daniel Kylén, Johan Norrby, Per Hallgren, Embla Modig, Nils Jobs, Vide Bergström, Hillar och Johannes Loor. Föreställningen rekommenderas från 11 år. Föreställningens längd: ca 3 timmar inklusive paus.

URPREMIÄR!

Wisby Strand 15-24 april

Biljetter via Tickster: https://secure.tickster.com/sv/fmh86r9j2vtm8e5/selectevent

Två systrar. En ö. En främling.

Mattis är sig inte lik. Hon är kär! Och den kärleken förändrar världen, inte bara för Mattis utan också för hennes lillasyster Esme. För kan en älska någon som en aldrig har träffat i verkligheten?

Den Osynliga Tråden är en angelägen, hoppfull och efterlängtad gotländsk urpremiär som med värme, humor och djupaste allvar berättar om barns och ungas liv, utsatthet, tankar och klokhet.

Men det är också en berättelse om små och stora vuxenrädslor och behovet av en modig vuxenvärld både på och utanför nätet. För allting hänger ihop i slutänden.

Denna medryckande nyskrivna helaftonsmusikal med fantastisk musik av gotländska artister är ett samarbete mellan Gotlands MusikalKompani, Gotlandsmusiken och Länsteatern på Gotland.

Kompaniet har tidigare givit succéer som bl.a. The Sound of Music, Cabaret och Sweeney Todd.

Manus och sångtexter: Sofia Ahlin Schwanbom

Arrangemang: Mats Nilsson, Per Hallgren

Musik: Saga Björling, Annelie Roswall, Sofia Ahlin Schwanbom, Daniel Kylén, Johan Norrby, Per Hallgren, Embla Modig, Nils Jobs, Vide Bergström, Hillar och Johannes Loor.

Föreställningen rekommenderas från 11 år.

Föreställningens längd: ca 3 timmar inklusive paus.