💜 SING A LONG: THE SOUND OF MUSIC 💜 Är du lika förtjust i musikalen The Sound of Music som vi Ă€r? DĂ„ fĂ„r du inte missa vĂ„rt sing a long-event under Kulturnatten den 23 april đŸŽŒ Kom och sjung med i nĂ„gra av de allra bĂ€sta musikaliska örhĂ€ngena frĂ„n musikalen som just nu spelas pĂ„ Stora scenen! Sara Jangfeldt leder programmet och medverkar gör ensemblen och musiker frĂ„n uppsĂ€ttningen. VĂ€rm upp stĂ€mbanden och tipsa vĂ€nner! Lördag kl. 22:00-22:45 i Teaterbaren, Plan 2 Du hittar hela programmet för Kulturnatt Stockholm pĂ„ vĂ„r hemsida.

💜 SING A LONG: THE SOUND OF MUSIC 💜
Är du lika förtjust i musikalen The Sound of Music som vi Ă€r? DĂ„ fĂ„r du inte missa vĂ„rt sing a long-event under Kulturnatten den 23 april đŸŽŒ

Kom och sjung med i nÄgra av de allra bÀsta musikaliska örhÀngena frÄn musikalen som just nu spelas pÄ Stora scenen! Sara Jangfeldt leder programmet och medverkar gör ensemblen och musiker frÄn uppsÀttningen. VÀrm upp stÀmbanden och tipsa vÀnner!

Lördag kl. 22:00-22:45 i Teaterbaren, Plan 2
Du hittar hela programmet för Kulturnatt Stockholm pÄ vÄr hemsida.
http://dlvr.it/SP0mV0