Behandling av personuppgifter

Musikal.net samlar in information för att kunna leverera en optimal upplevelse av webbplatsen. Nedan redogörs för vilken information detta gäller. Musikal.net följer Dataskyddsförordningen.

Google Analytics

Tjänsten Google Analytics samlar in information kring användarens beteende på sajten. Informationen, som är helt anonym, sparas temporärt för att kunna analysera användandet av tjänsterna. Ingen personlig data sparas.

WordPress

Musikal.net bygger på WordPress-plattformen inom vilken det förekommer insamling av anonym data för att kunna analysera trafik, användande, funktion, ev. buggar etc. Ingen personlig data sparas.

Facebook

Musikal.net har en sida på Facebook där användaren kan följa, gilla, kommentera och dela information, bilder, videor etc. Information som sparas där hanteras av Facebook.

Facebook Messenger

Musikal.net kan nås genom Facebook Messenger som är en chattjänst som tillhandahålls av Facebook. Information som sparas där hanteras av Facebook.

Instagram

Musikal.net har en profil på Instagram där användaren kan kommentera och gilla bildmaterial. Informationen som sparas där hanteras av Instagram.

Kontakt

På Musikal.net finns ett kontaktformulär i vilket användaren kan göra en förfrågan till Musikal.net. Tjänsten tillhandahålls av Facebook Messenger. Informationen som samlas in hanteras av Facebook. Via e-postadressen info[snabel-a]musikal.net kan användaren ta kontakt med Musikal.net och lämna även annan information. Oavsett kanal följer Musikal.net Dataskyddsförordningen och sparar inte information mer än nödvändigt.

Begäran om registerutdrag av personuppgifter

Användare som lämnat information på Musikal.net kan när som helst begära ett registerutdrag på den information vi har sparad. Begäran görs via e-postadress info[snabel-a]musikal.net.

Hantering och radering av personuppgifter

Personliga uppgifter sparas max två år och användaren har när som helst rätt att begära att dessa uppgifter raderas från våra register. Begäran görs via e-postadress info[snabel-a]musikal.net.